Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 38-71 από την Αγία Βαρβάρα.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η ομάδα της Καβάλας πήρε από το ξεκίνημα μια σημαντική διαφορά στο σκορ, την οποία αύξησε σταδιακά με την πάροδο του χρόνου φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση.
Ο προπονητής του Εθνικού έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές του, προκειμένου να αποκομίσουν πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες.
Δεκάλεπτα: 5-17, 12-33 (ημίχρονο), 29-50, 38-71 (τελικό αποτέλεσμα)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Σανδραμάνης 3 (1), Ξένος 5 (1), Μπανταλίδης 6, Θεοχαρίδης 6, Τσιτσικλής 3 (1), Γεροντίτης 8, Παπαλαμπίδης 7, Τελούδης, Αγγελωνίτης, Σιταρίδης, Τζιερτζής, Γεωργόπουλος.
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Μαγιάννης): Μαλαθούνης 3 (1), Μπανάσας, Καρατσομπάνης 14, Λαμπρόπουλος 3 (1), Γ. Σουλίδης 6, Αθανασιάδης 19 (1), Πιεβάλιτσα 16 (2), Φασουλάς 10, Μητρούλης.
Στα άλλα αποτελέσματα ξεχωρίζει η νίκη στο θρακιώτικο ντέρμπι του ΓΑΣ Κομοτηνή επί της Ασπίδας Ξάνθης με 66-62. Απόλλων Αρναίας – Μακεδονικός 58-98, Τιτάνες Δράμας – Ευκαρπία 73-69, Μαντουλίδης – Ανατόλια 61-69, Ζέφυρος – Ιωνικός Ιωνίας 67-56. Στην βαθμολογία το Ανατόλια με 42 έχει ήδη ανέβει, στην δεύτεερη θέση ισοβαθμούν Ασπίδα Ξάνθης, Ευκαρπία και ΓΑΣ Κομοτηνή με 40 αλλά οι θεσσαλονικείς δεν έχουν κάνει ακόμα ρεπό. Στην 11η θέση είναι η ΜΕΝΤ με 26 πόντους, στην 12η ο Απόλλωνας Αρναίας με 25 όσους και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επίσης δεν έχει κάνει ρεπό.






