Στην Κομοτηνή, στις 17 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθούν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα Βίκος Relays!
Τα Βίκος Relays αποτελούν μια σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και η Κομοτηνή παίρνει την σκυτάλη από το Μαρούσι για να ετοιμάσει τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης.
Το πρόγραμμα της Κομοτηνή περιλαμβάνει:
Kids Relays : 4 x 50m (για παιδιά μέχρι 5 ετών), 4 x 100m (για παιδιά 6 – 9 ετών), 4 x 200m (για παιδιά 10 – 11 ετών) Teens Relays : 4 x 1.000m (για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και Φοιτητές)
Street Relays : 4 x 2.000m, Ατομικός αγώνας δρόμου 12.000m
Η εγγραφή στις κατηγορίες Kids Relays και Teens Relays είναι δωρεάν.
Το κόστος εγγραφής στην κατηγορία Street Relays είναι 3 € ανά άτομο στις κατηγορίες των σκυταλοδρομιών και 8 € στην διαδρομή των 12.000m.
Οι αγώνες σκυταλοδρομιών θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης).
Τα Street Relays απευθύνονται σε όλους, αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή σε κάθε πόλη που τη φιλοξενεί.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας http://www.vikos.relays.gr/ και στα γραφεία του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ», Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, τηλ: 2531036909.







