«ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

«Πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή 59 στον αριθμό ανά την Ελλάδα», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης

epimelitirio-apo-marika-2 topsidis

Την άποψη των επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ότι τα Επιμελητήρια της χώρας είναι και πρέπει να παραμείνουν 59 στον αριθμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Αναφερόμενος στα σενάρια συγχωνεύσεων των Επιμελητηρίων, ο κ. Τοψίδης δήλωσε κάθετα ενάντιος, καθώς, όπως τόνισε, δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, και τα έσοδά τους προκύπτουν αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών τους.

- Advertisement -

Ο κ. Τοψίδης παράλληλα τόνισε ότι το όλο θέμα έχει ξεκινήσει από την Αθήνα, και τις διαφωνίες που έχουν τα επιμελητήρια μεταξύ τους, εκφράζοντας ωστόσο την ανησυχία του, ότι εάν οι συγχωνεύσεις πραγματοποιηθούν στην Πρωτεύουσα, τότε κάποια στιγμή ίσως γίνουν πράξη και στην Περιφέρεια.

Μένει μόνο να δούμε τι θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα…

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Monday, June 22, 2026
spot_img
spot_img
spot_img

Latest News

Το ΔΕΗ 3×3 Street Basketball συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα με επόμενο σταθμό την Ξάνθη

Το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η μεγάλη μπασκετική γιορτή του 3x3, έρχεται στις 27 και 28 Ιουνίου στην Ξάνθη...

More Articles Like This