«Ο Τσίπρας δεν… κατάλαβε τίποτα»

Ενοχλημένος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τους «Αρμούς της εξουσίας» – Θα μιλήσει  το απόγευμα στο Επιμελητήριο Έβρου 

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (υπουργός Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) όταν άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για αρμούς της εξουσίας και ιδού τι του απάντησε:

«Είναι τραγικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές έβγαλε το συμπέρασμα ότι η κυβέρνησή του έχασε τις εκλογές επειδή δεν άλωσε όλους τους αρμούς της εξουσίας.

- Advertisement -

Μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας ο Τσίπρας δεν σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική, να αλλάξει προτεραιότητες, ύφος και στρατηγική. 

Αυτό θεώρησε πως ήταν καθοριστικό, ότι δηλαδή η κυβέρνησή του και το κόμμα του δεν έβαλαν στο χέρι όλους τους μηχανισμούς και τις δομές της εξουσίας.

Προφανώς εννοεί τη δικαστική, τα ΜΜΕ και ενδεχομένως τον στρατό. Για να τραβήξω στα άκρα αυτή τη λογική, κυβέρνηση και κόμμα ΣΥΡΙΖΑ πιθανόν να θέλησαν να διαμορφώσουν ολοκληρωτικό καθεστώς. Προκαλούν θλίψη. Δεν κατάλαβαν τίποτα».

Σημείωση Ε.Θ.:

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης θα είναι το απόγευμα, ομιλητής στην εκδήλωση που γίνεται στις 6 μ.μ. στο Επιμελητήριο Έβρου, με θέμα «Ελληνοτουρκική κρίση-Προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής».

Wednesday, July 22, 2026
spot_img

Latest News

Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει για την αγορά Barak MX, Spyder AIO και Σφενδόνης του Δαβίδ

Κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει μια ιστορική αναβάθμιση...

More Articles Like This