9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, March 17, 2026

Οι Εθνοφύλακες Τραϊανούπολης έτοιμοι για όλα

ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 21: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση (ΤΑΜΣ Οπλαρχηγού Ανδρέα Μάκουλη) του ΤΕΘ Τραϊανούπολης, στο χώρο αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης – Συγχαρητήρια από την Δ/ση του Στρατεύματος

Το τάγμα εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, στα πλαίσια της άσκησης ΤΑΜΣ Παρμενίων 21, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία, στο αεροδρόμιο Αλεξ/πόλης, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος στο χώρο του αεροδρομίου.

Το σενάριο της άσκησης περιελάβανε την προσπάθεια δημιουργίας αεροπρογεφυρώματος από εχθρικά ελικόπτερα, και την επέμβαση των δυνάμεων άμυνας του αεροδρομίου, για την εξάλειψή του.

Το τάγμα εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, και οι Εθνοφύλακες του, για ακόμη μια φορά απέδειξε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας που διαθέτει, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την προσπάθεια των εχθρικών δυνάμεων για την δημιουργία αεροπρογεφυρώματος.

- Advertisement -

Την άσκηση παρακολούθησαν ο διοικητής 1ης στρατιάς, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο διοικητής του ΔΣΣ, Αντιστράτηγος Χουδελούδης Άγγελος, ο διοικητής της 12ης μηχανοκίνητης μεραρχίας, υποστράτηγος Παύλος Παπασταθόπουλος, ο διευθυντής Εθνοφυλακής, Συνταγματάρχης πεζικού, Γιαγλής Δημήτριος, καθώς και ο Αερολιμενάρχης του αεροδρομίου, Ζαντανίδης Στέλιος.

Ο διοικητής 1ης Στρατιάς μιλώντας στους Εθνοφύλακες του τάγματος, με το πέρας της άσκησης, και συγχαίροντας τους, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης τους καθώς και το ηθικό τους.

spot_img
spot_img
Tuesday, March 17, 2026

Latest News

Άβαντος Αλεξανδρούπολης: Αφαιρείται η επιμέλεια των διδύμων από την μητέρα του 3χρονου

Το αγοράκι είχε πεθάνει από ασιτία τον περασμένο Δεκέμβριο - Τα παιδιά οδηγούνται σε ανάδοχη οικογένεια στην Καλαμάτα Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινωνία...
spot_img
spot_img

More Articles Like This