9.4 C
Alexandroupoli
Monday, March 9, 2026

Πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο η εκδήλωση με θέμα “Εθνική ανάγκη – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε”

NOMARXEIO

Στόχος η καθιέρωση στρατηγικής για την καλύτερη  προώθηση και ανάδειξη των τοπικών παραγόμενων προϊόντων

Εκδήλωση με τίτλο “Εθνική ανάγκη – καταναλώνουμε ότι παράγουμε” πραγματοποιήθηκε στο  Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, από την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών σωματείων Έβρου, την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Έβρου, τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, την ΓΣΕΒΕΕ και το κίνημα πολιτών καταναλώνουμε ότι παράγουμε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Πρόκειται για την αρχή μίας προσπάθειας βελτίωσης της καταναλωτικής συνείδησης και της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Ομοσπ. Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Θανάσης Μπέλλας.

- Advertisement -

Ο κ. Μπέλλας παράλληλα εξέφρασε τα παράπονα του προς την πολιτεία, η οποία όπως τόνισε δεν έχει βοηθήσει καθόλου τους εμπόρους και παραγωγούς του Έβρου, στην προώθηση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, πρόσθεσε όμως ότι από τη μεριά τους, θα κάνουν ότι μπορούν ούτως ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες, και να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

spot_img
spot_img
Monday, March 9, 2026

Latest News

Εμάς το Νότιο Κρητικό Πέλαγος δεν μας κουράζει – Μας αναγεννά

Αν η σύμβαση Ελλάδας Chevron μείνει μόνο με το “Νότια της Κρήτης”, χωρίς το όνομα του πελάγους, είναι ο ορισμός της...
spot_img
spot_img

More Articles Like This