9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, March 28, 2026

Πτώση έως και 20%

Στην εμπορική κίνηση της Αλεξανδρούπολης τις ημέρες του Πάσχα – Απογοητευμένοι οι καταστηματάρχες

Δεν είχε τελικά τα αποτέλεσμα που προσδοκούσαν οι έμποροι της Αλεξανδρούπολης, η κίνηση του φετινού Πάσχα, αφού όχι μόνο δεν είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι τζίροι ήταν και αρκετά μικρότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Στην εμπορική κίνηση της Αλεξανδρούπολης κατά τις γιορτινές μέρες λοιπόν καταγράφηκε πτώση που έφτασε μέχρι και το 20%, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

- Advertisement -

Αυτό που παρατηρούν οι έμποροι είναι ότι πέρα από τις λίγες αγορές, οι καταναλωτές πλέον ψωνίζουν μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι οι τιμές έχουν διατηρηθεί σταθερές ή είναι και πολύ πιο χαμηλές σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό που δήλωσε ακόμη ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Κασαπίδης, είναι πως υπάρχει προβληματισμός με την κατάσταση που επικρατεί με την πτώση της τουρκικής λίρας, επηρεαστεί ο καλοκαιρινός τουρισμός της περιοχής.

Θ.Τ.

spot_img
spot_img
Saturday, March 28, 2026

Latest News

Χάθηκε η σοβαρότητα

Γράφει η Μαρίνα Κονδύλη Μην την ψάχνετε. Δε θα την βρείτε. Ή θα την βρείτε πολύ δύσκολα ή σε μικρό...
spot_img
spot_img

More Articles Like This