9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 18, 2026

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Αλεξανδρούπολη μετά την κακοκαιρία

Έντονες βροχοπτώσεις, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν προβλήματα, σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο όγκος βροχής που έπεσε ήταν αρκετός, αλλά δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε δώσει σαφείς εντολές και κατευθύνσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τον συντονισμό και άμεση κινητοποίηση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών που παρουσιάστηκαν κατά τόπους.

Σημειώνεται πως στα Δίκελλα, το βράδυ του Σαββάτου, στα ρέματα της περιοχής σημειώθηκε άνοδος της στάθμης των υδάτων, κάτι που είχε ως απότοκο την διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο παραλιακό μέτωπο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

- Advertisement -

Επίσης, και στην περιοχή Γεωργίου Κονδύλη στο ύψος του Αλτιναλμάζη χρειαζόταν προσοχή, αφού συσσωρεύθηκε μεγάλος όγκος νερού, καθώς εκτελούνται έργα στο σημείο.

Πάντως, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλεξ/πολης, Ηλίας Δαστερίδης, δήλωσε στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, δήλωσε σχετικά: «Τα καθαρά ρέματα και τα καθαρά φρεάτια είχαν ως αποτέλεσμα να διοχετευθεί το νερό από εκεί που έπρεπε να πάει και έτσι δε δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα σε περιουσίες, είτε στην μετακίνηση των πολιτών στον κεντρικό αστικό ιστό ή στους οικισμούς».

Παράλληλα, ο κ. Δαστερίδης κάλεσε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν ακόμα εξασθενίσει.

Μ.Κ.

Saturday, April 18, 2026
spot_img
spot_img

Latest News

Στο επίκεντρο και η Σαμοθράκη στο νέο σχέδιο για πολεοδόμηση σε περιοχές Natura

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ομολογώντας ότι οδηγείται σε αδιέξοδο ο περιβαλλοντικός και πολεοδομικός σχεδιασμός της χώρας, απάντησε στον...
spot_img

More Articles Like This