Οι αγρότες του Έβρου διαψεύδουν την Όλγα

Κατηγορηματική διάψευση του μπλόκου Καστανεών-Ριζίων, για συμμετοχή τους στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου 

gerovasili-olga2 bloko-trakter

Από το μπλόκο ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ-ΡΙΖΙΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη Ανακοίνωση:

Κατηγορηματική διάψευση

- Advertisement -

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την κ. Ολγα Γεροβασίλη  κυβερνητική εκπρόσωπο,   η οποία  στην πρεμούρα της να παρουσιάσει  ότι η πλειοψηφία των μπλόκων  συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό,   ανακοίνωσε ότι στα 58 μπλόκα που συμμετείχαν  στη συνάντηση  ήταν και τα μπλόκα Καστανεών και Ορμενίου.

Όλα αυτά είναι χοντρά ψέματα,  γιατί:

Πρώτον μπλόκο Ορμενίου, που ανακοινώθηκε ότι συμμετείχε στη συνάντηση,  δεν υπάρχει.

Δεύτερον  το μπλόκο Καστανεών – Ριζίων   σε καμιά συνάντηση δεν συμμετείχε και  δηλώνουμε  για άλλη μια φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε συντονισμένοι με τα 68 μπλόκα που  πρόσφατα συναντήθηκαν στη Νίκαια  της Λάρισας και καθόρισαν το πλαίσιο πάλης.

Δυστυχώς και αυτή η προβακάτσια της κυβέρνησης,  να μας «χρεώσει»  ότι συμμετείχαμε  στην συνάντηση με τον Πρωθυπουργό,  δείχνει ότι  αντιμετωπίζει τον αγώνα μας,  που είναι αγώνας για την επιβίωσή μας,   με ψέματα και ανεντιμότητα.

Για τη Συντονιστική  Επιτροπή του Μπλόκου   Καστανεών – Ριζίων

Μαργαριτίδης Γιάννης

Friday, June 26, 2026
spot_img
spot_img
spot_img

Latest News

ΝΟ ΑλεξανδρούποληςΠόλο: Με θετικό πρόσημο και πολύτιμες εμπειρίες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Κ16

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα στη Bronze League, έπεσε η αυλαία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα...

More Articles Like This