9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 5, 2026

Προσωρινός ανάδοχος για την ανάπλαση Λιμένα

Με τις εργασίες να ξεκινούν το φθινόπωρο, η δυτική χερσαία ζώνη του λιμανιού Αλεξανδρούπολης πρόκειται ν’ αλλάξει όψη

Ακόμη ένα έργο που περιλαμβάνεται στο λεγόμενο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης του δήμου Αλεξανδρούπολης μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, αφού αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος. Ο λόγος για την ανάπλαση της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού.

Ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα στο καλοκαίρι να έχει ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία της επιλογής αναδόχων, ώστε τα έργα να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

- Advertisement -

Σε αυτό παίζει ρόλο, επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλεξ/πολης Γιώργος Κουκουράβας, και το γεγονός ότι δεν είναι επιθυμητό από τη δημοτική αρχή να γίνουν έργα μεσούντος του θέρους στην παραλία, για να μην διαταραχθεί η τουριστική κίνηση της πόλης.

Θ.Τ.

spot_img
spot_img
Thursday, March 5, 2026

Latest News

«Μεταλλωρύχοι» με… laptops: Η ψηφιακή επανάσταση στη μεταλλευτική δραστηριότητα

Η συζήτηση για την ανάπτυξη στη Θράκη μοιάζει συχνά με έναν φαύλο κύκλο  όπου το παρελθόν συγκρούεται με το μέλλον....
spot_img
spot_img

More Articles Like This