Το… άφαντο σήμα της DIGEA στον Εισαγγελέα

Καθώς τα προβλήματα με τα ψηφιακά κανάλια στην περιοχή της Μάκρης Αλεξανδρούπολης παραμένουν, το ζήτημα παίρνει πλέον νομικές προεκτάσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση

kritis kritou 2 Plaka-Keraies-Aleksandroupoli-1 Μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με το ψηφιακό σήμα των τηλεοπτικών καναλιών, στην περιοχή της Μάκρης Αλεξανδρούπολης.

Οι κάτοικοι του οικισμού, από τότε που το τηλεοπτικό σήμα από αναλογικό έγινε ψηφιακό, λόγω της έλλειψης κάλυψης της περιοχής της Μάκρης από αναμεταδότη, δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τηλεόραση.

Το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μάκρης, Κριτής Κριτού, όπως ανέφερε, προσπάθησε επανειλημμένως να βρει λύση στο πρόβλημα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη τελικά δυνατό.

- Advertisement -

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κριτού δήλωσε πως από τη στιγμή που δεν αναλαμβάνει κάποιος αρμόδιος την ευθύνη για τις γνωστές μαύρες τηλεοπτικές τρύπες, η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα.

Με αυτόν την απέλπιδα κίνηση, ο κ. Κριτού θεωρεί πως ίσως έτσι η εταιρεία της ψηφιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας DIGEA, «συγκινηθεί» λίγο, προκειμένου ν’ αναλάβει τις ευθύνες της και να φροντίσει επιτέλους για την αποκατάσταση του άφαντου σήματος στη Μάκρη Αλεξ/πολης.

Να υπενθυμίσουμε πως το τοπικό συμβούλιο Μάκρης, εκπροσωπώντας τους κατοίκους του οικισμού, έχει προβεί πολλάκις κατά το παρελθόν σε ενέργειες επίλυσης του προβλήματος, έχοντας επικοινωνία και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, αλλά και με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Ποτέ όμως δεν έγινε κάποιο ουσιαστικό βήμα αποκατάστασης του «μαύρου» τηλεοπτικού σήματος…

Α. Π.

Tuesday, July 14, 2026
spot_img

Latest News

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Εγκρίθηκε κονδύλι 37.200 ευρώ για την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων

Στην ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 37.200 ευρώ για την προμήθεια νέων...

More Articles Like This