Στον κόμβο της βόρειας εισόδου στην Ορεστιάδα – Παράπονα των οδηγών για την επικινδυνότητα του σημείου – Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι για την επιδιόρθωσή τους
Ένας αρκετά επικίνδυνος κόμβος είναι αυτός στην βόρεια είσοδο της Ορεστιάδας, καθώς τα φανάρια που έχουν τοποθετηθεί εδώ και χρόνια, δε λειτουργούν. Τα διάσπαρτα κομμάτια αυτοκινήτων στο σημείο μάλιστα, αποδεικνύουν την επικινδυνότητά του.
Όπως μας ενημέρωσαν κάποιοι οδηγοί, οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες δε δούλεψαν σχεδόν ποτέ, από τότε που τοποθετήθηκαν.
Σε ένα σημείο, από το οποίο διέρχονται αυτοκίνητα, από 8 διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι πολύ εύκολο να σημειωθεί τροχαίο ατύχημα.
Καλό θα είναι λοιπόν, οι οδηγοί που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, να είναι πολύ προσεκτικοί, και να ελέγχουν καλά τους δρόμους, πριν διασχίσουν τον κόμβο.
Επιπρόσθετα, πρέπει και οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν και να επιδιορθώσουν τους φωτεινούς σηματοδότες, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.
Ν. Τ.