Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φερών «Ισαάκιος Κομνηνός» στο Δημαρχείο Φερών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού.



Παρά τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, την περίοδο των αδειών και τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της εποχής, η ανταπόκριση των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 80 πολύτιμες μονάδες αίματος.



Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές που προσήλθαν, τονίζοντας πως κάθε προσφορά αποτελεί πράξη αγάπης και ελπίδας για τους συνανθρώπους μας. Παράλληλα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον γιατρό και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών.



Τιμητικό «αντίο» στον εθελοντή Τόλη
Η ημέρα είχε και έντονη συναισθηματική φόρτιση, καθώς ο Σύλλογος αποχαιρέτησε από την ενεργό αιμοδοτική δράση ένα από τα πιο συνεπή και δραστήρια μέλη του, τον κ.Τόλη, ο οποίος έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες επί σειρά ετών.




