To «Endurance» φόρτωσε ξανά τεθωρακισμένα στην Αλεξανδρούπολη

Το γιγαντιαίο πλοίο των ΗΠΑ, έκανε δρομολόγιο μέχρι την Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κατάφερε να ξεφορτώσει – Επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη

«Βόλτες» στη Μεσόγειο κάνει το θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο «ARC Endurance», που επέστρεφε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αφού έκανε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και δεν κατάφερε να ξεφορτώσει αυτά που είχε ως αποστολή.

Αυτήν τη φορά επέστρεψε στη Θράκη για να φορτώσει στρατιωτικό υλικό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ και να το μεταφέρει στις ΗΠΑ.

- Advertisement -

Ήδη από χθες άρχισαν να φορτώνονται τα τεθωρακισμένα αλλά και διάφορα ακόμα οχήματα, που είχαν μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις βαλκανικές και ης βαλτικές χώρες, όπου υπάρχουν οι αμερικανικές δυνάμεις του NATO.

To «ARC Endurance», αφού ολοκληρωθεί η φόρτωση, θα αποπλεύσει με προορισμό τις ΗΠΑ, όπου θα μεταφέρει το συγκεκριμένο συγκεκριμένο υλικό.

Συνέβη και το εξής: Όταν το πλοίο πήγε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ξεφόρτωσε τα τεθωρακισμένα και άλλου είδους οχήματα, διαπιστώθηκε πως με τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη – Κούλατα Βουλγαρίας υπάρχουν προβλήματα στη μεταφορά και έτσι τα οχήματα που ξεφόρτωσε τελικά μεταφέρθηκαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη με νταλίκες και από εκεί θα προωθηθούν μαζί με τα υπόλοιπα στις βαλτικές και βαλκανικές χώρες.

-Δ-

Saturday, June 27, 2026
spot_img
spot_img
spot_img

Latest News

Μήνυμα Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της παράνομης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών

Η καθιέρωση της 26ης Ιουνίου από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ως Διεθνούς Ημέρας κατά της παράνομης χρήσης και διακίνησης...

More Articles Like This