9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, July 2, 2025

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τις μεθοδεύσεις του Ερντογάν, για ανάμειξη στις εκλογές της χώρας τους – Εδώ εμείς τί κάνουμε; 

Βγάζω ειλικρινά το καπέλο στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στον Ερντογάν και στην απόπειρα του να παρέμβει στις εκλογές της Κυριακής.

Προτείνω δε στους υπευθύνους του υπουργείου Εξωτερικών -ειδικά στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων της Ξάνθης- να μελετήσουν τι χαστούκι έριξαν στους Τούρκους οι Βούλγαροι.

Άρθρο πρώτο:

- Advertisement -

Απαγόρευσαν να περάσουν τα τουρκοβουλγαρικά σύνορα λεωφορεία με χιλιάδες Τούρκους ψηφοφόρους, οι οποίοι γεννήθηκαν μεν στη Βουλγαρία, αλλά ζουν χρόνια στην Τουρκία.

Εμείς, όταν έχουμε εκλογές και εμφανίζονται τα πούλμαν της χαράς, τα αφήνουμε να περάσουν.

Έπειτα οι Βούλγαροι συνέλαβαν έναν Τούρκο βουλευτή του κόμματος Ερντογάν, τον διευθυντή  της Νομαρχίας Ανδριανούπολης και έναν ανώτερο διπλωμάτη, που ανακατεύονταν -ως μη όφειλαν- στις εκλογές τους, και τι λέτε έκαναν;

Τους… απέλασαν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα και τους απαγόρευσαν να πατήσουν το πόδι τους σε βουλγαρικό έδαφος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, το τουρκοκίνητο κόμμα δεν μπήκε στη Βουλή.

-Κ-

Σημείωση Ε. Θ.:

Το ερώτημα που μπαίνει λοιπόν είναι: – Εμείς εδώ τί κάνουμε; – Πώς αντιδρούμε;

– Απάντηση: Καθόλου – Γιατί εκείνο που μετρά στην σκέψη των πολιτικών μας είναι τα “ψηφουλάκια”. – Για χατήρι τους τα δίνουμε όλα, ξεχνώντας Ιστορία και Πατρίδα.

Άλλωστε αν αντιδρούσαμε κι εμείς όπως οι Βούλγαροι που κατάλαβαν πολύ καλά το παιχνίδι που παίζει η Άγκυρα (εκμεταλλευόμενη το Ισλαμικό θρήσκευμα των κατοίκων της περιοχής, ως ένδειξη τουρκισμού) θα πλάκωναν αυτά τα καλά παιδιά, οι Αντιεξουσιαστές, όπως έκαναν ζητώντας την καταστροφή του φράχτη του Έβρου, για να περνούν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας οι κάθε λογής λαθρο-μουσουλμάνοι.

Σ. Κ.

 

Aegean
Wednesday, July 2, 2025

Latest News

Αλεξανδρούπολη: Στέγη απέκτησε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Ένας ακόμη χώρος εγκατάλειψης και παραβατικότητας στην καρδιά των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα παίρνει ζωή. Σύμφωνα με...

More Articles Like This