Και νέα πρόκληση των Τούρκων στον Έβρο

Έριξαν από βάρκα δύο πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια περιπολίας

Άλλο ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά των συνόρων σημειώθηκε την Τετάρτη στον Έβρο.

Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Τυχερό, δύο πυροβολισμοί έπεσαν από βάρκα Τούρκων αστυνομικών που περιπολούσαν με βάρκα κατά μήκος του ποταμού.

Σημειώνεται ότι προχθές την περιοχή επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την πορεία των εργασιών των αποτρεπτικών εμποδίων.

- Advertisement -

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται  ανάλογα επεισόδια.

Την περασμένη Πέμπτη έπεσαν πυροβολισμοί Τούρκων απέναντι από το Τυχερό, προερχόμενοι επίσης από βάρκες Τούρκων.

Επικίνδυνο επεισόδιο έχει σημειωθεί και πυροβολισμούς εναντίον Γερμανών της Frontex, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Thursday, June 25, 2026
spot_img
spot_img
spot_img

Latest News

ΝΟ ΑλεξανδρούποληςΠόλο: Με θετικό πρόσημο και πολύτιμες εμπειρίες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Κ16

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα στη Bronze League, έπεσε η αυλαία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα...

More Articles Like This