Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νικολαίδης Αγγελος στους αγώνες στίβου των βετεράνων αθλητών, που έγιναν την Κυριακή 22/9 στο στάδιο «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ».
Ο αθλητής έριξε τον δίσκο στη κατηγορία 55-59 στα 48.80 μ.
Η επίδοση αυτή αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ στη δισκοβολία και νέο Βαλκανικό ρεκόρ στους βετεράνους αθλητές.
Ο Αγγελος επιβεβαίωσε απόλυτα αυτό που λένε οι ειδικοί για το κρασί, ότι όσο παλιώνει τόσο καλύτερο γίνεται. Αθλητής με ήθος, σεμνός, ταπεινός και πάντα αγωνιστής, πραγματοποίησε τις προσπάθειες του δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του στον αγώνα. Είχε μια σταθερότητα στις βολές που ξεπερνούσαν τα 46 μ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ των 47.36 μ. ,που και αυτό ήταν δικό του ρεκόρ, με βολές στα 47.60μ. στην τέταρτη προσπάθεια και 48.80 μ. στην πέμπτη προσπάθεια.
Στον αθλητή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε του χρόνου νικητή στους Πανελλήνιους αγώνες των βετεράνων, στους Βαλκανικούς αγώνες στην Σόφια και τους Πανευρωπαικούς αγώνες βετεράνων αθλητών στην Σμύρνη της Τουρκίας.




